Introduktion

Test category 1

Entries feed Comments feed

Onsdag, Februar 6 2019

Velkommen til SACRATUS

 Livet har mange farver og nuancer og giver os ikke kun glæde, kærlighed og håb, men også sorg og udfordringer. Vi ser og opfatter ting forskelligt og dermed drager vi forskellige konklusioner ud fra en eller anden situation. Det er det som gør os unikke, skaber interesse for hinanden, men ikke desto mindre skaber spænding og udfordringer...

Man kan vælge at forholde sig til udfordringer og forhindringer på forskellige måde.

Man kan starte med at stille spørgsmål til sig selv: Gør jeg noget forkert? Er det den rigtige vej for mig? Hvad skal jeg lære ud fra den situation?

De mest rigtige svar ligger oftest gemt dybt ind i os selv enten gemt bag en forsvarsmur som kunne være frygten til at skuffe nogen, frygten til at fejle, eller noget helt tredje...

Der findes forskellige måder at reflektere over eller fordybe sig i situationer vi møder i livet.

Jeg kan tilbyde dig individuel spirituel og energetisk guidning hvis du har lyst til at arbejde med dine udfordringer, eller ønsker at lære dig selv og din krop bedre at kende. Måske du har planer til noget nyt og ikke ved, hvordan du skal gribe det an eller hvilken vej du skal gå. Uanset hvad det måtte være, vil jeg respektfuldt, kærligt og trygt guide dig igennem for at finde stedet hvor du ønsker at være.

EST MI (P.R.E.I.K.) coaching er energetisk coaching, derfor giver den også energetiske balance, fjerner blokeringer og åbner dit potentiale og fylder dig med positiv og balanceret energi. Det vil hjælpe dig til at se på tingene fra et helt andet perspektiv. Endnu bedre har den længerevarende og dybdegående effekt.