General information

Entries feed Comments feed

Søndag, Oktober 27 2019

Nyt syn på dit liv

De fleste af os er vokset op med tanken om, at vi er vores kroppe, vores arbejde og den religion, som vi praktiserer. Vores liv er forbundet med konstant forandrende ting omkring os, men i vores indre er vi konstant og er i lyset kun i HAM.

I har måske endnu ikke haft så meget opmærksomhed på jeres indre viden, og derfor Hvis I vil gøre det nu, vil I finde jeres indre ”jeg”- den hellige Guds udtryks arv, som aldrig forandrer sig og husker os på hvem vi er i HAM, men som er fængslet inde i disse hele tid fornedrende verdener.

Vi skal forstå, at vores krop kun er midlertidigt til låns som ”transport middel”, og al læring foregår i samkøring af vores ånd,sjæl og essens via J.I.S. kun i HAM.

En dag vil jeres fysiske krop måske hvile sig under gravsten, hvor det vil være indgraveret jeres fødsels og døds datoer, men... Jeres evige sjæl ved, at I er udødelige. Sjælen er uden form og uden grænser ifølge den menneskelige opfattelse, og der hvor der ikke er grænser, er der ikke hverken død eller fødsel. Hele cyklussen gentager sig fra vores skabelse til vores passage via J.I.S. via Transformation Kun i HAM...

Hvis I gerne vil forstå, hvem I er og hvorfor I er her på den måde, skal I starte med at beskrive og sætte ord på jeres indre. Hverken jeres ydre eller jeres fysiske verdens goder er vigtige for HAM. Jeres ankomst fra ingenting i Skabelsen her og nu har betydning for HAM. Når I indser det, holder I op med at tvivle på jeres guddommelige oprindelse og udtryk i HAM. I skal opfatte og vide, at I er en del af HANS intelligente system og at jeres eksistens i DET/systemet har en Guddommelig årsag, begyndelse og mening...

Læs mere...