Hvem er jeg

     Jeg er blevet introduceret til EST MI (P.R.E.I.K.) systemet for ca 15 år siden, som jeg har brugt både til min egen selvudvikling og min spirituelle rejse samt til at hjælpe andre mennesker… EST MI (P.R.E.I.K.) systemet har beriget og ændret mit liv i meget positiv retning og har bragt meget mere lys og harmoni i det. Det har skærpet mine sanser, har givet mig dybere indsigt i livet og udviklet min intuition... EST MI (P.R.E.I.K.) systemet er meget omfattende og udvikler sig hele tiden, derfor lærer jeg stadigvæk noget nyt hver dag…

     Jeg hedder Vaiva Petrenaite og stammer oprindeligt fra Litauen. Jeg kom til Danmark i 2000 som færdiguddannet almen praktiserende læge. Her i Danmark har jeg taget en yderligere speciallægeuddannelse og jeg arbejder på nuværende tidspunkt som neurolog. 

     Igennem mange år har jeg haft interesse i selvudvikling, spiritualitet, relationer mellem mennesker, derfor har jeg allerede under mine medicinske studier arbejdet som frivillig telefonrådgiver på en psykologisk rådgivning for unge mennesker (livslinjen). Samtidigt brugte jeg meget tid på min egen selvudvikling. Det var en intens og meget spændende tid i mit liv, hvor jeg tog mange forskelligere kurser inden for psykologi som for eksempel transactional analysis, positiv psykoterapi, behandling af psykosomatiske lidelser med hypnose. Senere hen blev jeg uddannet inden for de energetiske healingsmetoder Reiki, Tibetan Reiki samt begyndte at dyrke transcendental meditation.

     Den to-årige ID Life coach uddannelse blev jeg færdig med i 2015. Siden da har jeg anvendt den sammen med andre metoder under mine coachings sessioner, da jeg synes at de alle sammen harmonerer og supplerer hinanden godt og dermed hjælper mine klienter mest optimalt.   
   

DSC06694CRSINCREDY.jpg, Mar 2019
     K O N T A K T

     Hvis det er noget for dig, ring på tlf. 22999408 eller skriv email: sacratus (snabel-a) sacratus.net

     Adresse: Tvillingevej 11, 2765 Smørum.  
                        

Published on Søndag, November 17 2019 by SinTerra